Boom-ing Business!

12 sep 2017

De opleiding Tuinbouw & Agribusiness van Hogeschool Inholland Delft gaat intensief samenwerken met de boomteeltsector regio Boskoop. Naar aanleiding van enkele zeer succesvolle projecten en wederzijdse vraag naar nieuwe projecten krijgt het samenwerkingsverband een flinke boost. Maar liefst 25 tweedejaarsstudenten gaan door middel van een ‘Ist’ & ‘Soll’ project de huidige situatie van de boomteeltsector in kaart brengen en vervolgens het gewenste toekomstbeeld.

Hiernaast gaan alle derdejaars Tuinbouw & Agribusiness studenten, met afstudeerrichting Management & Greenports, aan de slag met een vraagstuk van Groen-Direkt Boskoop. Het doel hiervan is om het certificeringsniveau van de leveranciers van Groen-Direkt omhoog te krijgen. Om dit te bereiken gaan de studenten, individueel of in groepjes, zowel een interne- als een externe analyse uitvoeren en een exportplan ontwikkelen voor deelnemende leveranciers.

Op deze manier maken de betrokken ondernemers optimaal gebruik van Hogeschool Inholland als Kenniscentrum en krijgen de studenten interessante en praktijkgerichte opdrachten voorgeschoteld.

Een win-win in de Boom-Busines

Delen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.